SALLË KONFERENCASH PËR IDE KREATIVE

Keni dëshira të veçanta për eventin tuaj në Tiranë?
Jeni të mirëpritur !
Ekipi ynë do t’ju mbështesë me kompetencë .

Salla e konferencave në Hotel Opera, është e dizenjuar në mënyrë perfekte për evente, promocione , seminare , konferenca shtypi , trajnimet dhe takimet tuaja nga 20 – 60 persona. Një sallë konference me pajisje moderne dhe arredim të këndshëm klasik , krijon një atmoferë mirëseardhjeje për të ftuarit , i lejon ata të relaksohen dhe të vendosin besimin e tyre tek ju. Në sallë ofrojmë gjithashtu shërbimin e pushimit të kafes dhe drekë për pjesmarrësit . E përkryer për ndarjen e ideve dhe bashkëpunimin, salla jonë e konferencave mbështet qëllimin e takimit tuaj. Komoditeti dhe çmimi i mirë janë ato që bëjnë diferencën tek ne .

Mësoni më shumë rreth sallës së konferencave dhe bëni që biznesi juaj të ketë një sukses të
dyfishtë!

Për rezervime na kontaktoni :

+355 68 200 7374

reservation@hotelopera.al